Home

Welkom op de website van Stichting Jeugdland Etten-Leur!

Momenteel zijn we weer druk bezig om 52e editie van Jeugdland voor te bereiden. Jeugdland 2017 vindt plaats van 24 juli t/m 10 augustus 2017. Hou de nieuwsberichten in de gaten om op de hoogte te blijven van de voorbereidingen en het programma.

Wil je ons nu of deze zomer komen helpen als vrijwilliger en ben je 15 jaar of ouder? Meld je dan snel aan via het contactformulier! Wij zorgen dan dat je wordt uitgenodigd voor onze vrijwilligersvergaderingen die plaats vinden voordat Jeugdland weer van start gaat.

Wij hopen alle vrijwilligers en kinderen weer te zien op Jeugdland 2017!

Prachtig bedrag van de Rabobank WBN

Prachtig bedrag van de Rabobank WBN

Wow! Wat een prachtig bedrag heeft Jeugdland van de Rabobank WBN mogen ontvangen! Maarliefst €1118,15 wordt op ons spaarboekje bijgeschreven!   En dat hebben we aan JOU te danken! Iedereen bedankt voor het stemmen!

Vrijwilligersvergadering verzet naar 21 juni

Vrijwilligersvergadering verzet naar 21 juni

Op 24 Juli start de 52e editie van Jeugdland alweer. Om de laatste stand van zaken met betrekking tot de voorbereiding, de opbouw en de draai van Jeugdland met jullie door te spreken organiseren we nog een vrijwilligersvergadering. De vergadering vindt plaatst op 21 juni 2017, om 20.00 uur in onze kantoorruimte aan de Wipakker
...lees meer

Jumbo spekt de kas van Jeugdland 2017

Jumbo spekt de kas van Jeugdland 2017

Stichting Jeugdland heeft meegedaan aan de Clubkas actie van de Jumbo. Met deze ‘spek de kas van je club’ actie kon je een bepaalde periode als bezoeker van de winkel voor iedere 10 euro aan boodschappen stemmen. Totaal was er een prijzenpot van 20.000 euro te verdelen. Door het aantal stemmen die zijn uitgebracht te
...lees meer