Onze huisregels

Bezoekers van Jeugdland wordt geacht op de hoogte zijn van onderstaande huisregels:

 1. Jeugdland is toegankelijk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
 1. Ouders mogen gratis mee naar binnen voor het wegbrengen of halen van hun kind, zij kunnen hiervoor terecht in de oudertent.
 1. Op het gehele terrein van Jeugdland is het verboden om te roken, roken is alleen toegestaan buiten de poort van Jeugdland nabij de ingang op de daarvoor aangegeven plaats.
 1. Huisdieren (honden e.d.) zijn niet toegestaan op het terrein van Jeugdland.
 1. Het meenemen van waardevolle spullen zoals portemonnees, mobiele telefoons en gereedschap voor de huttenbouw is geheel op eigen risico.
 1. Portemonnees kunnen kosteloos in bewaring worden gegeven bij de kassa, dit geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid.
 1. Fietsen dienen in de daarvoor bestemde stalling geplaatst te worden, deze stalling bevindt zich op het terrein van Jeugdland en is niet bewaakt.
 1. Auto’s & fietsen die voor de ingang van Jeugdland of de brandweer staan geparkeerd worden direct op kosten van de eigenaar verwijderd.
 1. Kinderen met medicijnen en/of handicap dienen zich na binnenkomst te melden bij de staftent. De medicijnen zullen hier in bewaring worden genomen en specifieke zaken kunnen hier worden medegedeeld aan een bestuurslid, de verantwoordelijkheid blijft altijd bij de ouders en/of kinderen zelf.
 1. Wanneer kinderen dan wel ouders zich niet passend gedragen of aan de regels houden kan men direct de toegang tot Jeugdland worden ontzegd.
 1. Stg. Jeugdland is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van persoonlijke eigendommen.
 1. Het bezoek aan Jeugdland geschiedt volledig op eigen risico, Jeugdland kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor wat er gebeurd buiten het terrein van Jeugdland.
 1. Ondanks dat Jeugdland op een afgesloten terrein wordt georganiseerd, kan men vrij het terrein betreden en verlaten, eventuele aansprakelijkheid die hier uit voortkomt kan niet worden gehonoreerd.
 1. Bij strafbare feiten (zoals discriminatie, diefstal, geweldpleging, seksuele intimidatie e.d.) wordt altijd aangifte gedaan.
 1. Op Jeugdland worden foto- en/of filmopname gemaakt. Deze kunnen door ons op onze website of social media worden geplaatst. Bij het betreden van het terrein gaat u hiermee akkoord.
 1. In alles waarin dit reglement niet voorziet beslist het bestuur van Stg. Jeugdland.