Dagprogramma

20120725-Jeugdland-0029We hebben op Jeugdland veel vaste activiteiten, maar daarnaast worden er iedere dag ook wisselende extra activiteiten en toernooien georganiseerd door de Buiten Spelen en de Spellentent.

De Buiten Spelen probeert voor iedere dag extra activiteiten of toernooien te regelen. Ieder jaar proberen we weer de leukste dingen te bedenken, van dans- en sportclinics tot een bezoek van de brandweer! Heb jij nog een idee voor iets leuks, laat het ons weten!

In de Spellentent kun je iedere dag de leukste spelletjes spelen. Je vindt er bijvoorbeeld tafeltennistafels, voetbaltafels en biljarts. Maar er is meer! Bijna iedere dag wordt er voor een bepaald spel een toernooi georganiseerd. Je kunt je zelf hier voor opgeven op de dag zelf en er zijn altijd leuke prijzen te winnen en natuurlijk de eeuwige roem. Wordt jij de nieuwe schaak-, dam- of tafeltenniskoning(in)?!?

 

 

Het programma voor Jeugdland 2019 zal begin juni bekend worden gemaakt. Heb je een leuk idee? Laat het ons weten via: aktiviteiten@jeugdlandettenleur.nl

Programma extra activiteiten Buiten Spelen & toernooien Spellentent
Extra activiteiten Buiten Spelen Toernooien Spellentent
Week 1
maandag 15 juli
dinsdag 16 juli
woensdag 17 juli
donderdag 18 juli
vrijdag 19 juli
Week 2
maandag 22 juli
dinsdag 23 juli
woensdag 24 juli
donderdag 25 juli
vrijdag 26 juli
Week 3
maandag 29 juli
dinsdag 30 juli
woensdag 31 juli
donderdag 1 augustus