Kassa- & Tassentent

20120725-Jeugdland-0036-bezoekKassa
De eerste tent die je ziet is de Kassa- en Tassentent. Hier kun je jouw toegang tot Jeugdland kopen voor €2,50 per kind per dag. Je kan nadat je een kaartje heb gekocht overal aan deelnemen, zonder extra kosten. Alleen het in het Snoepwinkeltje heb je nog centjes nodig. Bij de kassa kun je ook je portemonneetje en fietssleutel in bewaring geven, maar wel op eigen risico. De kassa is de gehele dag geopend, dus ook in de lunchpauze. Als je naar huis gaat tussen de middag, zorg dan dat je een stempel hebt, dan kun je ‘s middags weer gewoon terug naar binnen! En mocht je iets gevonden hebben of kwijt zijn, kom dan ook naar de Kassa, want hier zijn ook de gevonden voorwerpen.


Vrijdag 13 juli (Dag 5) (30)Tassentent
Aansluitend aan de Kassa is er in dezelfde tent ruimte om de jassen en tassen van kinderen weg te leggen. Ook dit is volledig op eigen risico.  Let op dat je geen mobiele telefoons, medicijnen of geld in je jas of tas laat zitten, want iemand anders kan per ongeluk de spullen uit de verkeerde tas halen. Wij adviseren sowieso om mobieltjes thuis te laten, wanneer het nodig is kunnen de kinderen in de Staftent voor €0,10 bellen naar huis. Medicijnen moeten bij de Staftent afgegeven. Kinderen die medicijnen gebruiken kunnen zelfstandig op Jeugdland blijven, mits kinderen zelf hun medicijnen op komen halen in de Staftent en zelf in kunnen nemen. Vrijwilligers van Jeugdland zijn niet bevoegd om medicijnen toe te dienen.
Wanneer je voor het laatst op Jeugdland bent voor dat jaar, neem dan alle je spullen weer mee uit te Tassentent, want na drie weken Jeugdland gaat alles wat blijft liggen in de kliko.