Theatertent & Buiten Spelen

20120725-Jeugdland-0096Theatertent
Deze tent wordt voornamelijk gebruikt voor binnen activiteiten bij slecht weer, zodat je droog je boterhammen kan eten tijdens de middagpauze. Ook wordt de theatertent gebruikt voor speciale activiteiten, zoals optredens of dansclinics. Soms organiseren we ook zelf activiteiten in de theatertent.

Buiten Spelen
Het onderdeel Buiten Spelen heeft een groot veld tot zijn beschikking. Dit veld biedt mogelijkheden tot het spelen van verschillende soorten wedstrijden en spellen. Bij slecht weer maakt de Buiten Spelen gebruik van de Theatertent. Ook is er een speeltuin waarin je de hele dag kan schommelen en kan klimmen.

De Buiten Spelen zorgt dat je iedere dag tijdens de koffie pauzes in de andere tenten kan deelnemen aan de leukste spelletjes, zoals een potje 20120725-Jeugdland-0045voetbal, of het brievenbussen spel. Tijdens de middagpauze zorgen zij voor een grote activiteit waaraan alle kinderen kunnen deelnemen, zoals het ringenspel, of touwtrekken tegen de vrijwilligers.

Bij goed weer zal de Buiten Spelen extra veel met water doen. De Buiten Spelen beschikt over twee grote luchtkussen, namelijk een waterglijbaan en een buikschuifbaan. Het is daarom ook belangrijk met goed weer je zwemkleding mee te nemen.

De Buiten Spelen organiseerd ook de zogenaamde Extra Activiteiten. Dit zijn speciale activiteiten die iedere dag anders zijn. Hierbij kan gedacht worden aan handboogschieten, bezoek van de brandweer, toernooien en clinics. Het programma voor het komende jaar kun je vinden op de pagina ‘dagprogramma’.