Of het nu de eerste keer wordt dat je komt of een trouwe bezoeker bent van Jeugdland, op deze pagina vindt je alle informatie voor een bezoek aan ons evenement. Alle informatie gelezen, maar je hebt nog steeds een vraag? Neem dan contact met ons op.  

Data

2 t/m 19 augustus 2021, in de weekenden gesloten.

Openingstijden

09:00 uur t/m 16:00 uur

Tussen 12:15 uur en 13:00 uur zijn alle tenten gesloten, wel kunnen de kinderen op het terrein overblijven. ​

Kosten

€ 3,00 per kind, per dag​

Tenten & activiteiten

Op het afgesloten terrein van Jeugdland staan tijdens het evenement verschillende tenten. Al deze tenten hebben een eigen activiteit. Kinderen kunnen zelf kiezen wat ze gaan doen en kunnen overal in en uit lopen. Voor zowel jongens als meisjes, jong en oud worden passende activiteiten georganiseerd.

Spellentent

Bordspelletjes, tafeltennis, airhockey en de ballenbak, de Spellentent staat vol allerlei leuke spellen voor jong en oud!​

Knutseltent

De kleine kunstenaars kunnen hier lekker aan de slag met allerlei materialen om de mooiste kunstwerken te maken.

Kooktent

Na al dat spelen heb je zin in iets lekkers, gratis frietjes en pannenkoeken zijn in deze tent te vinden!

Oudertent

Terwijl de kids lekker spelen kunnen papa en mama hier even lekker bijkomen.​

Speeltuin

Zwieren en zwaaien doe je in onze mooie speeltuin.​

Buiten spelen

Lekker uitrazen doe je bij het grote grasveld. Hier worden heel de dag door buiten spellen georganiseerd. Als het zonnetje schijnt gaat ook de grote waterglijbaan open!​

Timmertent

Zelf aan de slag met hamers, spijkers en figuurzagen​.

Huttenbouw

Naar hartenlust zagen, timmeren en versieren. In drie weken ontstaat een echt dorp van hutten gemaakt van pallets.​

Theatertent

Tijd voor een potje bingo, of een dansclinic. Deze tent is open bij slecht weer of een speciale activiteit.​

Kassa

Laat je dagje Jeugdland beginnen! Hier bewaren wij voor de kids hun portemonneetjes en fietssleutels en kun je je tas neerzetten.​

Staftent

Het rustpunt voor onze vrijwilligers. Hier houden de vrijwilligers pauze en is ook de EHBO aanwezig.​

Snoepwinkel

Chips, snoepjes, ijsjes of wat te drinken, hier wordt voor ieder wat wils verkocht. Ook aan de papa’s en mama’s is gedacht met een kopje thee of koffie.​

Dagprogramma

Door de Spellentent en de Buiten Spelen worden extra activiteiten zoals toernooien en sportactiviteiten georganiseerd. Zodra het dagprogramma compleet is zal dit hier online verschijnen, nog even geduld dus!

 

Heb je een leuk idee voor een activiteit mail naar activiteiten@jeugdlandettenleur.nl

Praktische informatie

Wordt dit je eerste keer Jeugdland of wil je weer even weten of je niks belangrijks vergeet voor je bezoek? Lees hieronder alles wat je moet weten voor jouw bezoek aan Jeugdland. Heb je na het lezen nog vragen, kijk dan bij onze FAQ of neem contact met ons op.

Algemeen

Jeugdland is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Zij moeten zelfstandig op Jeugdland kunnen verblijven. Onze vrijwilligers zorgen voor de begeleiding bij de activiteiten en houden alles zo goed mogelijk in de gaten. Wij geven echter geen 1-op-1 begeleiding. Als ouder mag u gratis mee naar binnen voor de begeleiding van uw kind. Er is hiervoor een speciale Oudertent, waar u kunt afspreken met uw kind dat hij/zij u daar kan vinden.

Veiligheid

Jeugdland wordt gehouden op een afgesloten terrein, waarbij het terrein alleen kan worden verlaten langs de Kassa, waar altijd iemand aanwezig is. Het verlaten van het terrein is wel op eigen risico, spreek dus goed af met uw kind of deze zelf naar huis mag, of dat ze worden opgehaald. Voor een veilig verloop hebben we ook een aantal huisregels, die kunt u op onze website en bij de kassa terugvinden. Onze vrijwilligers houden toezicht op naleving hiervan.

Kosten & betaalmogelijkheden

U kunt bij de Kassa betalen per pin of contant. Bij de Snoepwinkel en in de Staftent (voor het bellen) is het alleen mogelijk contant te betalen. De entree bedraagt 3,- per kind, per dag. De kosten voor de Snoepwinkel liggen tussen de € 0,05 – € 1,- per artikel, dus wij adviseren uw kind zo’n € 5,- mee te geven. Als uw kind wil bellen naar huis, dan vragen wij hiervoor € 0,20, zo zorgen we dat de telefoon alleen voor dringende zaken gebruikt wordt.

EHBO & medicijn gebruik

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar als er wat gebeurt kunnen de kinderen zich melden bij de Staftent, waar ook de EHBO zit. Hier is op Jeugdland altijd iemand aanwezig met een geldig EHBO-diploma.
Kinderen die medicijnen gebruiken moeten zich na binnenkomst met hun ouder en de medicijnen melden bij de Staftent. Wij nemen de medicijnen dan in bewaring. Uw kind moet de medicijnen zelf op de juiste tijd komen ophalen en innemen. Wij kunnen dit niet voor alle kinderen bijhouden en zijn daarnaast niet bevoegd medicijnen toe te dienen. Laat u kind nooit de medicijnen in de tassen bewaren, zodat andere kinderen deze niet per ongeluk kunnen innemen! Ook vragen wij u allergieën van uw kind aan ons te melden, zodat we weten hoe te handelen mocht er onverhoopt wat gebeuren.

Persoonlijke eigendommen

Wij adviseren kinderen zo min mogelijk waardevolle spullen mee te geven. Fietssleutels en portemonnees kunnen bij de Kassa in bewaring worden gegeven. Zorg dat de fietssleutel en portemonnee altijd zijn voorzien van naam van uw kind. Een mobiele telefoon e.d. adviseren wij om thuis te laten, mocht u kind willen bellen dan kunnen ze hiervoor terecht in de Staftent. Jassen en tassen kunnen naast de Kassa in de Tassentent worden weggelegd. Er staan hier een aantal kasten waar de kinderen zelf hun jas en tas kunnen wegleggen. Zorg dat uw kinderen hier geen portemonnees, mobiele telefoons, medicijnen e.d. in laten zitten! Het in bewaring geven van persoonlijke eigendommen en gebruik van de Tassentent is op eigen risico.

Eten & drinken

Kinderen die een hele dag naar Jeugdland komen dienen zelf voldoende eten en drinken mee te nemen. Ze kunnen daarnaast in de Kooktent pannenkoeken (hele dag) en friet (alleen ‘s middags) krijgen, dit zit bij de entree inbegrepen. In de Snoepwinkel zijn snoepjes, drinken, chips en ijsjes te koop tegen kleine prijsjes. De Kooktent en Snoepwinkel zijn echter net als de andere tenten tussen 12:15 uur en 13:00 uur gesloten. Er wordt tijdens de middagpauze wel aan iedereen een bekertje ranja uitgedeeld. Bij warm weer zal vaker ranja worden uitgedeeld en er is een waterpunt bij de toiletten, waar iedereen water kan pakken.

Parkeren & fietsenstalling

Jeugdland beschikt over een eigen fietsenstalling binnen en buiten de poort waar kinderen hun fiets kunnen stallen. De stallingen worden niet bewaakt. Zet je fiets dus goed op slot. Er mogen geen fietsen buiten de aangewezen stallingen worden geplaatst i.v.m. de vrije toegang tot Jeugdland en de brandweer. Als u als ouder uw kind met de auto komt afzetten, adviseren wij u te parkeren op het parkeerterrein naast de brandweer. U mag hier met een blauwe kaart 4 uur staan. Op het stationsplein en het parkeerterrein bij het BP-tankstation mag u onbeperkt parkeren. Voor de ingang van Jeugdland en de brandweer geldt een stopverbod!

Goed & slecht weer

Jeugdland gaat in principe onder alle weersomstandigheden door. Zorg wel dat uw kind bij dagen met kouder en/of regenachtig weer hier goed op gekleed is. Zij moeten via buiten naar andere tenten en de tenten zijn niet verwarmd. Omdat Jeugdland in de zomer wordt gehouden gaan we er natuurlijk vanuit dat het over het algemeen mooi zomers weer is. Bij warm weer zullen wij extra activiteiten met water doen. Ook hebben we dan een waterglijbaan en buikschuifbaan. Geef u kinderen op deze dag dus zwemkleding, droge kleding en een handdoek mee. Er zijn geen kleedruimtes aanwezig, omkleden kan in de toiletten.

Roken & huisdieren

Jeugdland is rookvrij! Er mag binnen de poort nergens worden gerookt, behalve door de vrijwilligers in de Staftent tijdens hun pauzes. Voor u als ouder hebben wij buiten de ingang nabij de kassa een speciale rookplaats gemaakt. U mag alleen hier roken. Daarnaast is ook het meebrengen van (aangelijnde) huisdieren niet toegestaan. Wij vragen om uw medewerking.

Contactgegevens

Wij vragen u te zorgen dat uw kind altijd contactgegevens bij heeft waarop wij u of een andere verzorger kunnen bereiken. Zo kunnen wij u bereiken wanneer uw kind ziek wordt of naar huis wil. U kind kan voor het bellen terecht in de Staftent.

Gevonden voorwerpen

Naast de kassa staat gedurende Jeugdland een bak voor de gevonden voorwerpen. Alles wat wij vinden zullen wij in deze bak doen. Na Jeugdland blijven gevonden voorwerpen nog even bewaard, maar uiteindelijk ruimen we alle gevonden spullen op.

Toiletten

Jeugdland beschikt over vier toiletten die gratis toegankelijk zijn voor de kinderen. Zij moeten wel zelf in staat zijn naar het toilet te gaan, wij bieden hierbij geen ondersteuning.

Huisregels

Bezoekers van Jeugdland wordt geacht op de hoogte zijn van onderstaande huisregels:

 1. Jeugdland is toegankelijk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar met geldig toegangsbewijs.
 2. Ouders/begeleiders van betalende kinderen mogen gratis mee naar binnen ter begeleiding/ondersteuning.
 3. Gekochte entreebewijzen worden niet teruggenomen. Bij ontzegging van de toegang bij overtreding van ons huisreglement heeft u geen recht op restitutie.
 4. Op het gehele terrein van Jeugdland is het voor bezoekers verboden om te roken, met uitzondering van de rookzone bij de entree.
 5. Huisdieren zijn niet toegestaan op het evenemententerrein van Jeugdland.
 6. Betreden van het evenemententerrein en deelname aan de activiteiten is geheel op eigen risico. Deelname aan de activiteiten is alleen voor betalende kinderen.
 7. Het programma en de doorgang van de activiteiten is ten alle tijden onder voorbehoud en afhankelijk van o.a. het weer; er is geen restitutie mogelijk.
 8. Bezoekers die medicatie bij zich hebben dienen dit in te leveren bij de Staftent; de bezoeker dient de medicatie zelf op te halen en in te nemen.
 9. De organisatie en/of de vrijwilligers kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel, materiële en/of immateriële schade, die u als bezoeker mocht ondervinden.
 10. Het meenemen van (waardevolle) spullen is geheel op eigen risico. Portemonnees, telefoons, sleutels e.d. kunnen kosteloos en op eigen risico in bewaring worden gegeven bij de kassa.
 11. Fietsen dienen in de daarvoor bestemde stalling(en) te worden geplaatst; fietsen die de toegang en (nood)uitgangen blokkeren worden verwijderd.
 12. Het aanbrengen van letsel aan personen of schade aan gebouwen of materiaal zal worden verhaald bij de veroorzaker.
 13. Vanzelfsprekend zijn (soft) drugs, wapens, messen, stokken of andere gevaarlijke voorwerpen (anders dan een hamer/zaag t.b.v. de huttenbouw) verboden.
 14. Het is verboden alcoholische dranken te consumeren of mee te nemen op het evenemententerrein van Jeugdland.
 15. U dient instructies van de organisatie en/of vrijwilligers ten alle tijden op te volgen.
 16. Wij behouden ons het recht voor om bij aanhoudend overlast gevend gedrag en/of niet opvolgen van instructies van de organisatie u de toegang te ontzeggen.
 17. Bij strafbare feiten zullen wij altijd aangifte doen bij de politie.
 18. In alles waarin dit reglement niet voorziet beslist het bestuur van Stichting Jeugdland.

Contact

Wipakker 6 4872 XH Etten-Leur
(naast de brandweerkazerne)

076 - 5037 089
(op woensdagavond tussen 19.30 -22.30 uur en tijdens Jeugdland)

info@jeugdlandettenleur.nl