DSC04167Naast de subsidies en het entreegeld is sponsoring een belangrijke inkomstenbron voor Jeugdland. Mede door sponsoring kunnen we de entree laag houden en kunnen we bepaalde activiteiten organiseren. U kunt ons op vele manieren een warm hart toedragen, lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Financiële sponsoring
Stichting Jeugdland Etten-Leur is blij met iedere financiële bijdrage. Desgewenst kunnen wij in overleg met u bepalen wat we met uw bijdrage gaan doen. En natuurlijk bent u ook welkom tijdens Jeugdland om te komen kijken wat we met uw gift hebben kunnen doen. Als u ons financieel wil ondersteun kunt u het formulier onder ‘sponsor worden’ invullen en uw gift overmaken op rekeningnummer NL12RABO0114871507 ten name van Stichting Jeugdland Etten-Leur. Als tegenprestatie zal uw (bedrijfs-)naam en eventueel logo worden geplaatst op onze website. Wanneer u een grote sponsorbijdrage levert is het in overleg ook mogelijk een vlag of spandoek van uw bedrijf op te hangen tijdens Jeugdland op ons terrein.

Materiaal sponsoring
Doneert u liever materialen in plaats van geld, dan zijn daar vaak ook voldoende mogelijkheden voor. Om te knutselen en hutten te bouwen met 4000 kinderen per jaar hebben wij een hoop materiaal nodig. Als u denkt iets voor ons te kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via het formulier op de pagina ‘sponsor worden’, wij zullen dan contact met u opnemen om te kijken of wij wat met u materialen kunnen.

Activiteiten sponsoring
Naast onze vaste activiteiten proberen wij om enkele keren per week ook een extra activiteit te organiseren. Zo hebben wij al regelmatig de brandweer op bezoek gehad, of komt een dansschool een dansclinic organiseren. Denkt u met uw bedrijf ook een leuke activiteit in huis te hebben voor ons, dan kunt u ons ook op deze manier ondersteunen. Neem contact met ons op via het formulier op de pagina ‘sponsor worden’ en wij nemen contact met u op.

Overige sponsormogelijkheden
Denkt u op een andere mogelijkheid ons te kunnen ondersteunen, neem dan contact met ons op.

Wilt u sponsor worden of heeft u een vraag over sponsoring, vul dan het formulier in op de pagina ‘sponsor worden’, of bel ons tijdens Jeugdland of op woensdagavond op 076 – 50 37 089.