Veel gestelde vragen

Op onze website niet gevonden wat je zocht? Lees dan eerst even onze FAQ door. Mocht je dan nog steeds vragen hebben? Neem dan contact met ons op!

Wanneer is Jeugdland 2024?

Jeugdland 2024 is van maandag 15 juli t/m donderdag 1 augustus. In het weekend zijn we gesloten. We zijn open van 09.00 t/m 16.00 uur.

Moet ik mijn kind opgeven of aanmelden?

Nee, je hoeft je kind(eren) niet op te geven of aan te melden. Op de dag dat je naar Jeugdland komt, koop je gewoon een kaartje bij de kassa. Net zoals bij een bezoek aan het pretpark of zwembad. 

Wat kost een dagje Jeugdland?

Jeugdland kost 3 euro per kind, per dag. Het is ook mogelijk om een Speelpas voor 5, 10 of 14 dagen/bezoeken te kopen. Deze zijn voordeliger als losse kaartjes voor hetzelfde aantal dagen of bezoeken.

Kun je op Jeugdland met pin betalen?

Ja dit kan, maar alleen bij de kassa. In de Snoepwinkel of om te bellen moet je contant betalen. Uiteraard kan je ook nog steeds contant de entree betalen.

Hoe werkt zo'n Speelpas?

Een Speelpas is een voordeligere pas wanneer je meerdere dagen naar Jeugdland wil komen, of met meerdere kinderen komt. De pas is niet persoonsgebonden en geldig tijdens alle dagen Jeugdland in het aangegeven jaar. De Speelpas geeft recht op het aantal bezoeken (5, 10 of 14) die op de pas staan aangegeven. U bent vrij hoe u dit aantal bezoeken inzet. Bijvoorbeeld: een Speelpas voor 10x geeft één kind 10 dagen toegang, maar je kan ook met twee kinderen 5 dagen toegang krijgen, of met 5 kinderen 2 dagen. 

Voor welke doelgroep is Jeugdland?

Jeugdland is voor alle kinderen uit Etten-Leur en omstreken in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Ben je 13 of 14 en kun je jezelf nog vermaken (en gedragen) dan ben je ook nog welkom om te spelen. Of meld jezelf aan als (junior) vrijwilliger!

Wat moet ik mijn kind meegeven naar Jeugdland?

Zorg dat u kind gekleed is op het weer van de dag en dat hij/zij vuil mag worden. Geef bij warm weer zwemkleding en een handdoek mee. Zorg ervoor dat uw kind contactgegevens van u bij heeft, voldoende drinken, eventueel lunch als hij/zij overblijft tijdens de middagpauze en wat geld voor het snoepwinkeltje. Denk bij warm en zonnig weer ook aan zonnebrand en een pet.

Mijn kind is iets kwijtgeraakt, wat nu?

Tijdens Jeugdland worden alle gevonden voorwerpen bewaard in een bak bij de Kassatent. Portemonnees en sleutels worden bewaard in de kassa.

Mijn kind vindt het spannend / komt voor het eerst, mag ik mee naar binnen?

Ja dat mag. Als de kinderen eenmaal gewend zijn, kunt u met een gerust hart naar huis. Het is tenslotte Jeugdland! Blijft u liever toch, neem dan plaats in de oudertent.

Mag ik met een (KDV/BSO) groep komen en kan ik dan een factuur krijgen?

Ja, ook KDV, BSO of andere groepen zijn welkom. Je hoeft jezelf niet van tevoren aan te melden. De meegekomen begeleiders kunnen een handje helpen of plaats nemen in de ‘Oudertent’. 

We kunnen bij de kassa een bon schrijven voor de aankoop. Wil je liever een echte factuur ontvangen, laat dan je gegevens achter zodat we deze per mail kunnen nasturen. 

Kunnen jullie nog nieuwe vrijwilligers gebruiken?

Ja wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de voorbereidingen en tijdens Jeugdland. Meld je snel aan via ons contactformulier of kom tijdens Jeugdland en meld je bij de Staftent.

Vanaf welke leeftijd mag je vrijwilliger worden?

Je kunt vrijwilliger worden vanaf 13 jaar. Je bent dan totdat je 18 jaar bent ‘junior vrijwilliger’. 

Moet ik als vrijwilliger zelf de VOG aanvragen en kost dit geld?

Nee, Jeugdland meld je aan voor de VOG-aanvraag. Je ontvangt dan een mail en moet nog wat gegevens invullen. De VOG ontvang je dan meestal binnen een paar dagen en lever je vervolgens bij ons in. Op deze manier zitten er geen kosten aan verbonden.

Ik heb nog pallets liggen, kunnen jullie deze gebruiken?

Nee helaas nemen wij geen pallets aan via particulieren of bedrijven. Wij worden via onze leverancier voorzien van voldoende pallets, waarbij we weten wat en hoeveel we krijgen. Dit ook i.v.m. de kosten van het afvoeren van het hout.  

Contact

Wipakker 6 4872 XH Etten-Leur
(naast de brandweerkazerne)

076 - 5037 089
(op woensdagavond tussen 19.30 -22.30 uur en tijdens Jeugdland)

info@jeugdlandettenleur.nl