Veel gestelde vragen

Op onze website niet gevonden wat je zocht? Lees dan eerst even onze FAQ door. Mocht je dan nog steeds vragen hebben? Neem dan contact met ons op!

Wanneer is Jeugdland 2022?

Jeugdland 2022 is van 1 t/m 18 augustus. In het weekend zijn we gesloten. We zijn open van 09.00 t/m 16.00 uur.

Moet ik mijn kind opgeven of aanmelden?

Nee, je hoeft je kind(eren) niet op te geven of aan te melden. Op de dag dat je naar Jeugdland komt, koop je gewoon een kaartje bij de kassa. Net zoals bij een bezoek aan het pretpark of zwembad. 

Wat kost een dagje Jeugdland?

Jeugdland kost 3 euro per kind, per dag. Het is ook mogelijk om een Speelpas voor 5, 10 of 14 dagen/bezoeken te kopen. Deze zijn voordeliger als losse kaartjes voor hetzelfde aantal dagen of bezoeken.

Kun je op Jeugdland met pin betalen?

Ja dit kan, maar alleen bij de kassa. In de Snoepwinkel of om te bellen moet je contant betalen. Uiteraard kan je ook nog steeds contant de entree betalen.

Voor welke doelgroep is Jeugdland?

Jeugdland is voor alle kinderen uit Etten-Leur en omstreken in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Ben je 13 of 14 en kun je jezelf nog vermaken (en gedragen) dan ben je ook nog welkom.

Wat moet ik mijn kind meegeven naar Jeugdland?

Zorg dat u kind gekleed is op het weer van de dag en dat hij/zij vuil mag worden. Geef bij warm weer zwemkleding en een handdoek mee. Zorg ervoor dat uw kind contactgegevens van u bij heeft, voldoende drinken, eventueel lunch als hij/zij overblijft tijdens de middagpauze en wat geld voor het snoepwinkeltje. Denk bij warm en zonnig weer ook aan zonnebrand en een pet.

Mijn kind is iets kwijtgeraakt, wat nu?

Tijdens Jeugdland worden alle gevonden voorwerpen bewaard in een bak bij de Kassatent. Portemonnees en sleutels worden bewaard in de kassa.

Mijn kind vindt het spannend / komt voor het eerst, mag ik mee naar binnen?

Normaal wel, maar vanwege het coronavirus en de regels die momenteel gelden mogen wij helaas geen ouders toelaten op het evenemententterrein. U kunt met u kind mee tot aan de kassa.

Kunnen jullie nog nieuwe vrijwilligers gebruiken?

Ja wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de voorbereidingen en tijdens Jeugdland. Meld je snel aan via ons contactformulier of kom tijdens Jeugdland en meld je bij de Staftent.

Vanaf welke leeftijd mag je vrijwilliger worden?

Je kunt vrijwilliger worden vanaf 15 jaar.

Moet ik als vrijwilliger zelf de VOG aanvragen en kost dit geld?

Nee, Jeugdland meld je aan voor de VOG-aanvraag. Je ontvangt dan een mail en moet nog wat gegevens invullen. De VOG ontvang je dan meestal binnen een paar dagen en lever je vervolgens bij ons in. Op deze manier zitten er geen kosten aan verbonden.

Contact

Wipakker 6 4872 XH Etten-Leur
(naast de brandweerkazerne)

076 - 5037 089
(op woensdagavond tussen 19.30 -22.30 uur en tijdens Jeugdland)

info@jeugdlandettenleur.nl