Jeugdland organiseren kan niet zonder de giften van bedrijven en non-profit organisaties. Zo houden we het evenement betaalbaar voor iedereen en kunnen we alles blijven doen om de kinderen een zo’n leuk mogelijk zomer te geven. U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen, op deze pagina leest u wat de mogelijkheden zijn.

 

Jeugdland organiseren kost ontzettend veel geld. Financiële bijdragen door bedrijven of instellingen dragen hier voor een groot gedeelte in bij. Als u ons financieel wil ondersteunen bent kunt u gebruik maken van bovenstaande QR-code. De genoemde bedragen zijn een suggestie, u bent vrij in het bedrag dat u ons geeft (het bedrag is aanpasbaar). Wij zijn blij met iedere bijdrage, groot of klein.  

 

Wilt u uw (eenmalige) donatie/gift liever betalen per bank? Dan kan u uw bijdrage direct overmaken op rekeningnummer NL12 RABO 0114 871 507 ten name van Stichting Jeugdland Etten-Leur o.v.v. sponsoring Jeugdland. Zo nodig nemen wij nog contact met u op over uw gift.

 

Bent u geïnteresseerd in een meerjarig / langdurige sponsorafspraak met ons of wenst u (alsnog) een factuur te ontvangen voor uw bijdrage, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. 

meld je aan als vriend!

Materiaal sponsoring

Sponsort u liever materialen in plaats van geld, dan zijn daar vaak voldoende mogelijkheden voor. Wat voor u of uw bedrijf vaak restmateriaal of afval is, is voor ons juist heel goed bruikbaar. Om te knutselen,  hutten te bouwen en frietjes te eten met 4000 kinderen per jaar hebben wij een hoop spullen nodig. Als u denkt iets voor ons te kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via het contactformulier onder aan deze pagina.

meld je aan als vriend!

Activiteit sponsoring

Naast onze vaste activiteiten proberen wij om iedere dag ook een extra activiteit te organiseren. Zo hebben wij al regelmatig de brandweer op bezoek gehad, of komt een dansschool een dansclinic organiseren. Denkt u met uw bedrijf of organisatie ook een leuke activiteit in huis te hebben voor ons, dan kunt u ons ook op deze manier ondersteunen! In overleg met u kijken we naar de geschiktheid van de activiteit en de mogelijkheden om het in te passen in ons programma.

meld je aan als vriend

Word onze vriend!

Vul onderstaand formulier in bij vragen, het aanvragen van een factuur voor een reeds gedane gift of het aanmelden als Vriend van Jeugdland.

Soort sponsoring

Moeten wij contact met u opnemen?

4 + 1 =

Vrienden van Jeugdland 2024

Zusters Franciscanessen van Etten

Vermunt catering en events

Auto Hommel

Frank Pertijs Stucadoorsbedrijf

Slagerij J. Goos

Groentekwekerij W. Luijkx

J. de Bruijn pallets

Van Trijp Computers

Autobedrijf A3 Jacobs

Gebr. Lauwerijssen

Contact

Wipakker 6 4872 XH Etten-Leur
(naast de brandweerkazerne)

076 - 5037 089
(op woensdagavond tussen 19.30 -22.30 uur en tijdens Jeugdland)

info@jeugdlandettenleur.nl