Jeugdland organiseren kan niet zonder de giften van bedrijven en non-profit organisaties. Zo houden we het evenement betaalbaar voor iedereen en kunnen we alles blijven doen om de kinderen een zo’n leuk mogelijk zomer te geven. U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen, op deze pagina leest u wat de mogelijkheden zijn.

Financiële sponsoring / giften

Jeugdland organiseren kost ontzettend veel geld. Financiële bijdragen door bedrijven of instellingen dragen hier voor een groot gedeelte in bij. Als u ons financieel wil ondersteunen bent u vrij in het bedrag dat u ons geeft, wij zijn blij met iedere bijdrage, groot of klein. Als tegenprestatie wordt uw (bedrijfs-)naam op onze website en sociale media kanalen vermeldt en nodigen wij u uit op onze nieuwsjaarborrel. En natuurlijk bent u ook welkom tijdens Jeugdland om te komen kijken wat we met uw gift hebben kunnen doen. ​

Wanneer u een grotere financiële bijdrage levert krijgt daarnaast uw bedrijfslogo een prominente plek op onze site en/of social media en is het ook mogelijk een vlag of spandoek van uw bedrijf op te hangen tijdens Jeugdland. Desgewenst kunnen wij in overleg met u bepalen waar we uw bijdrage voor gaan gebruiken.

 

Wilt u als bedrijf of particulier een (eenmalige) donatie/gift doen? Dan kan u uw bijdrage direct overmaken op rekeningnummer NL12 RABO 0114 871 507 ten name van Stichting Jeugdland Etten-Leur o.v.v. sponsoring Jeugdland. Zo nodig nemen wij nog contact met u op over uw gift.

word financiële sponsor

Materiële sponsoring

Sponsort u liever materialen in plaats van geld, dan zijn daar vaak voldoende mogelijkheden voor. Wat voor u of uw bedrijf vaak restmateriaal of afval is, is voor ons juist heel goed bruikbaar. Om te knutselen,  hutten te bouwen en frietjes te eten met 4000 kinderen per jaar hebben wij een hoop spullen nodig. Als u denkt iets voor ons te kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via het contactformulier onder aan deze pagina.

word materiële sponsor

Activiteit sponsoring

Naast onze vaste activiteiten proberen wij om iedere dag ook een extra activiteit te organiseren. Zo hebben wij al regelmatig de brandweer op bezoek gehad, of komt een dansschool een dansclinic organiseren. Denkt u met uw bedrijf of organisatie ook een leuke activiteit in huis te hebben voor ons, dan kunt u ons ook op deze manier ondersteunen! In overleg met u kijken we naar de geschiktheid van de activiteit en de mogelijkheden om het in te passen in ons programma.

sponsor een activiteit

Word onze vriend!

Door onderstaand formulier volledig in te vullen kunt u zich aanmelden als sponsor van Stichting Jeugdland Etten-Leur.

Soort sponsoring

Bel mij terug

5 + 4 =

Vrienden van Jeugdland

FemX netwerkclub

J. Popma beheer

Zusters Franciscanessen van Etten

Van Trijp Computers

Autobedrijf A3 Jacobs

Scorpions Security

Groentekwekerij W. Luijkx

Pink Communicatie B.V.

Bakkerij Mark Elias

Agnes Tomesen Makelaardij

Contact

Wipakker 6 4872 XH Etten-Leur
(naast de brandweerkazerne)

076 - 5037 089
(op woensdagavond tussen 19.30 -22.30 uur en tijdens Jeugdland)

info@jeugdlandettenleur.nl